Salontafel

Salontafel en Bijzettafel

Nostalux Buitenverlichting

Salontafel Pete

(02)Deze salontafel bestaat uit zes boomstam delen.Het is een netjes afgewerkte tafel van 100 X 70 centimeter groot op vier metalen poten.

naar de website

Vier Tafels

(02)Deze salontafel bestaat uit vier kleinere tafels die met het bovenblad precies in elkaar aansluiten.Het is net een kunstwerk zo mooi is het.

naar de website

Salontafel houten schijven

(02)Salontafel is een tafel die bestaat uit vier stukken uit een boomstam.Het bovenblad is maar liefst zes centimeter dik en het onderstel bestaat uit vier dubbele metalen poten.

naar de website

Salontafel York

(02)Een mooi afgewerkte vierkante salontafel met een modern uiterlijk.Het bovenblad is van glas en het onderstel van metaal.

naar de website

Salontafel Keith

(02)Deze salontafel bestaat uit drie tafels.Een grote en twee kleinere.Het mooie van de tafel is dat de dienbladen afneembaar zijn dus U kan zo met het bovenblad naar de keuken lopen en koffie serveren.Deze bijzondere salontafel is van het eveneens bijzondere woonmerk Lifestylefurn.

naar de website

Salontafel Vinces

(02)Deze salontafel valt op door het bijzondere onderstel.Het is een tafel van het Nederlandse woonmerk Light & Living.

naar de website

Speedway

(02)Deze Artistiq Living salontafel is geheel met de hand gemaakt uit gerecycled teakhout.Het is een ruwe tafel met verfsporen en andere gebruikerssporen.Combineer deze salontafel met andere meubels uit dezelfde serie voor een zo mooi mogelijk resultaat.

naar de website

Brix Salontafel

(02)Deze Brix salontafel bestaat uit twee elementen die op een bepaalde manier in elkaar passen.

naar de website

Salontafel Cube

(02)Dit is pas echt apart.Een salontafel bestaande uit een ongelijk bovenblad op vier houten poten.Het zijn eigenlijk vier elementen met een opberglade aan elkaar vastgemaakt.

naar de website

Salontafel Bali

(02)Opvallende robuuste salontafel welke is gemaakt van oud hout. Het is hardhout van gesloopte Indonesische vissersboten.De tafel staat op twee metalen steunen. De tafel is van het woonmerk Artistiq Living welke bekend staat om zijn meubels gemaakt van sloophout.

naar de website

Tafel bogota

(02)Een moderne salontafel met een rond glazen bovenblad en een glimmend metalen onderstel.Deze bijzonder mooie tafel is van het merk Light & Living

naar de website

Ronde Salontafel

(02)Hier ziet U een prachtige en perfect afgewerkte ronde Light & Living salontafel met een rond glazen bovenblad.

naar de website

Tafel Triangele

(02)Dit is een hele opvallende salontafel van LaForma.Dat komt natuurlijk door het model bovenblad.Het onderstel is gemaakt van massief eiken en het bovenblad is mat wit of lichtgrijs.

naar de website

BY-Boo Storage

(02)Het mooie aan deze tafel is dat deze tegelijk een opbergfunctie heeft.Het ronde bovenblad is tweedelig en voorzien van metalen scharnieren.Onder het bovenblad is de opbergruimte.

naar de website

Sloophout Tafel

(02)Deze grote salontafel bestaat uit twee metalen steunen en een bovenblad van sloophout.Hierdoor is elke tafel uniek.Het meubelmerk Artistiq Living gebruikt vaak sloophout en andere gerecyclede materialen ter vervaardiging van hun meubels.

naar de website

Set Brix tafels

(02)Deze set Brix tafels kunnen als salon en bijzettafel gebruikt worden.De tafels met een ronde houten bovenblad hebben een onderstel van ijzer.

naar de website

Set van Twee

(02)Salontafel Marcello van het merk LifestyleFurn bestaat uit twee tafels met een opengewerkt aluminium onderstel en een rond metalen bovenblad.

naar de website

Tafel Scandi

(02)Deze salontafel is vervaardigd uit Indonesisch hardhout.De tafel van het merk Artistiq Living is verder voorzien van zes kleine opberglades.de frontjes van de lades zijn met de hand beschilderd.

naar de website

Salontafel Dionysia

(02)Een prachtige en zeer opvallende salontafel van het bijzondere Belgische woonmerk J-Line. Het is een gehamerde aluminium tafel met een goudkleurige afwerking.

naar de website

Set Tafels

(02)De nieuwste trend op het gebied van salon en bijzettafels zijn in elkaar passende tafels.Hier ziet U een voorbeeld van drie bijzettafels die met het bovenblad precies op elkaar aansluiten.

naar de website

Salontafel Cross

(02)Een uiterst modern uitziende salontafel met een glazen rechthoekig bovenblad.Bestel deze prachtige Light & Living salontafel gewoon online.

naar de website

LaForma Rotan Tafel

(02)Deze salontafel van rotan is van het bijzondere Spaanse meubelmerk LaForma. Het rotan onderstel is op een aparte manier gevormd.De tafel is verder voorzien van een geslepen rond glazen bovenblad.

naar de website

Bowl Salontafel

(02)Deze salontafel heeft een vorm die je niet vaak ziet.Het is de vorm van een bowl en het bovenblad is gemaakt van gerecycled mangohout.

naar de website

Salontafel Retro

(02)Deze retro uitziende salontafel is van het populaire woonmerk Artistiq Living.De tafel bestaat uit een metalen frame afgewerkt met massief mangohout.Onder het bovenblad is een opbergruimte gemaakt welke afgesloten is met vier deurtjes.

naar de website

Salontafel Bruno

(02)Een salontafel als deze komt men niet vaak tegen in een interieur.Het is ook een heel apart model tafel.Het is een salontafel van het woonmerk Brix.

naar de website

Hardhout Salontafel

(02)Deze salontafel is in alle opzichten heel bijzonder.De tafel staat niet op poten maar op wielen. De tafel heeft maar liefst vijf ruime opberglades.Het uiterlijk is hierdoor ook heel bijzonder geworden.Voor de vervaardiging is mangohout gebruikt.

naar de website

Ronde LaForma Tafel

(02)Deze ronde LaForma salontafel heeft een bovenblad welke geheel is gemaakt van stukjes gerecycled teakhout.De tafel heeft toch een modern en stijlvol design.

naar de website

Label 51 Salontafel

(02)Dit is een Label-51 salontafel met een heel donkerbruin houten bovenblad.Het frame van deze tafel is van metaal en netjes afgelakt in de kleur zwart.

naar de website

Design Tafel LaForma

(02)Het Spaanse woonmerk LaForma weet ons steeds weer te verrassen met hun mooie design-meubels.Ook deze prachtige salontafel is van dit excentrieke meubelmerk.De bovenkant van de tafel is gemaakt van gerecycled teakhout.

naar de website

Salontafel Barrel

(02)Deze vreemde constructie bestaat uit twee ronde houten bladen vastgemaakt in een metalen cilinder met de vorm van een metalen vat.Deze hele aparte salontafel is van het Nederlandse woonmerk By-Boo

naar de website
Vraag de Vivara nieuwsbrief aan